Skip to content Skip to footer

Prodüksiyon

Prodüksiyon medya ve tanıtıma yönelik görsel çalışmalar ile sanatsal yapımları kapsayan geniş bir hizmet alanıdır. Prodüksiyon hizmetlerinin ortaya çıkarttığı ürünler günlük hayatın da vazgeçilmez bir parçası olduğu için hedef kitlelere ulaşma noktasında büyük önem taşır. Televizyon dizilerinden reklamlara, sinema filmlerinden radyo programlarına, Youtube kliplerinden tanıtım videolarına kadar izlediğimiz ve dinlediğimiz yapımlar prodüksiyon ürünüdür.

Prodüksiyon hizmetleri

 Reklam ajansları ve yapım şirketleri tarafından sağlanır. Prodüksiyon hizmetlerinin kalitesi; alanında deneyimli, yapım süreçlerine hakim, profesyonel ekiplere ve son teknoloji ürünü ekipman varlığına bağlıdır. 

Biz de Soft Media olarak İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de müşterilerimize kaliteli prodüksiyon hizmetleri sunmakta ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktayız.

Prodüksiyon hizmetleri film, dizi, reklam filmitanıtım filmi, radyo reklamı, televizyon ve radyo programları gibi yapımların tüm süreçlerini, bu süreçleri gerçekleştiren insan kaynağını ve kullanılan ekipmanların tamamını içerir. 

Soft Media olarak, müşterilerimizin beklenti ve taleplerine uygun şekilde yaratıcı fikirler üretiyor, tasarım aşamasını dikkatle ele alıyor ve size kusursuz bir son ürün teslim ediyoruz. 

İletişime Geçin

+90 507 505 36 85

softsosyalmedya@gmail.com
Copyright 2022 Soft Media