Skip to content Skip to footer

Özel Yazılım Geliştirme

Yazılım geliştirme hizmetini kısaca şu şekilde anlatabiliriz: Bu hizmet genel bir süreci ifade eder. İfade ettiği süreç, yeni ve özgün bir yazılım programının oluşturulması için özenli bir plan programın hazırlanıp tasarlandığı ve son kertede uygulanmaya geçildiği bir süreçtir. Buradaki özgün olma durumunu özellikle vurgulamak gerekir.

 Özel yazılım geliştirme hizmeti olarak verdiğimiz bu hizmet, birlikte çalışılan, yazılımı tasarlanan ve geliştirilen her bir işletmeye, kuruluşa ya da kuruma özel olarak yapılır.

Özel Yazılım Geliştirme Nasıl Yapılıyor?

Bu hizmetin elbette pek çok detaylı aşaması mevcut durumda. Fakat sizlere hizmeti anlamanız, kavramanız açısından en genel hali ile bu aşamalardan bazılarını söyleyebiliriz:

  • Her işletmenin ya da kurumun yazılımdan beklentisi, amaçladığı şey farklı haldedir. Bunun için öncelikle neye ihtiyaç duyuluyor olduğunu saptıyoruz. Bu saptama işlemi sayesinde amacınız doğrultusunda doğru adımlar atmanıza olanak veriyoruz.
  • Size özel olarak bir plan oluşturuyoruz. Bu plan bir sonraki aşamaları da kapsayacak şekilde oluşturulan, geniş ve güvenilir bir plan halinde bulunuyor. Plan doğrultusunda adım atarak yazılım geliştirmenin pürüzsüz şekilde ilerlemesini sağlıyoruz.
  • Uzman kadromuz yazılım geliştirme için uygun kodları yazıyor, düzenlemeleri yapıyor.
  • Yazılım tamamlanmadan, sunulmadan önce mutlaka olası bir krizin olup olamayacağına bakıyoruz. Bu da hata sınaması olarak adlandırdığımız işlem ile gerçekleşiyor. Olası pürüzlerin hepsini bu sayede önceden görüyor ve eksik ya da hatalı hususları anında düzeltiyoruz.

Özel Yazılım Geliştirme Hizmetinin Önemi Nedir?

Yazılım geliştirme hizmetlerinin günümüzde önemi daha da büyük oranda bulunuyor. Çünkü bu alanda her an gelişme yaşanıyor ve bu gelişmelere ayak uydurabilmek bir işletme ya da kurum için hayati önem taşıyor. Eğer özel yazılım geliştirme hizmeti almaz iseniz örneğin şu gibi sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz:

  • Uzmanlarından bu hizmeti almaz iseniz yazılım istenilen vakitte tamamlanmış olmayacaktır. Bu da işlerinizin ve beklentilerinizin daha uzun vadeye aksaması anlamına gelir.
  • Yanlış yazılım geliştirme tehlikesi ile karşı karşıya kalarak her türlü zarara girersiniz. Özellikle maddi zarar kendisini belirgin eder. Bütçenizi yanlış haleler sebebi ile fazlasıyla aşarsınız.
  • Yazılım alanında süreklilik, uzun vadeye de hitap edebilme ve kalite çok önemli haldedir. 

İnternet Uygulamaları

Web uygulama geliştirme ve özel programlama hizmetlerimiz, basit bir içerik yönetim sistemi özellikli web sitesinden en karmaşık web tabanlı internet uygulamalarına, e-ticaret portallarına ve sosyal ağ geliştirme hizmetlerine kadar her şeyi içerir. Geniş deneyimlerimiz, büyük şirketlerer bir dizi web uygulaması tasarlamayı ve dağıtmayı içermektedir. Ayrıca, uzmanlığımız müşteri ihtiyaçlarına göre web uygulamaları tasarlama ve geliştirmede yatmaktadır.

Mobil Uygulamalar

Mobil varlığını korumak artık zorunlu olsa da, ürününüzü dünyanın milyarlarca cihaza getirmek çok önemli ve büyük bir fırsat. Markanız insanların gittikleri her yerde yanlarında taşıdıkları bir şey haline gelebilir.

Soft Media’da, fikirleri yazılıma dönüştürürken müşterilerimize özel yazılımın sınırsız çözümler sağlayabildiğini gösteriyoruz. Bazen teknik departmanların iş akışlarının daha stabil ve hızlı olması sağlıyor, bazen saha keşif ekibinin süreçlerini kolaylaştıran, bazen de pazarlama ve satış departmanlarına verimlilik ve etkinlik katan özel çözümler sunuyoruz.

Çünkü Soft Media Özel Yazılım Hizmeti; mükemmel kod, spesifik çözümler ve iş dostu yazılımlar demektir.

Firmanın kendisine özel , ihtiyaçlarını karşılayacak olan özel talepleri doğrultusunda hazırlanan yazılımlardır.

İşgücü tasarrufu yaparak çalışma ortamınızın daha verimli olmasını özel yazılımlar aracılığı ile sağlayabilirsiniz. Özellikle iş dünyasında gelişen teknoloji ile işgücü maliyetinizi özel yazılımlar ile en aza indirebilirsiniz.

İletişime Geçin

+90 507 505 36 85

softsosyalmedya@gmail.com
Copyright 2022 Soft Media