Skip to content Skip to footer

Mobil Uygulama Tasarımı

Mobil uygulamanızın tasarımının ne derecede iyi olduğu elbette hedef kitlenizi etkiler. Hedef kitlenin temel ihtiyacını, amacını ve düşüncelerini ele alarak insan merkezli bir tasarım oluşturmak, kullanıcıların dikkatini çekmek adına temel ölçüttür.

 

Mobil uygulamanızın tasarımının ne derecede iyi olduğu elbette hedef kitlenizi etkiler. Hedef kitlenin temel ihtiyacını, amacını ve düşüncelerini ele alarak insan merkezli bir tasarım oluşturmak, kullanıcıların dikkatini çekmek adına temel ölçüttür.

Soft Media olarak mobil uygulama tasarımcılarımız ile kullanıcılar tarafından kolay kullanımlı ve estetik mobil uygulamaları sunmamıza yardımcı olacak tasarımlar geliştiriyoruz. Aynı zamanda mobil uygulamanız için tasarımları en iyi maliyetlerle sunuyoruz.

Uygulama Arayüzü Tasarımı

Tel kafes tasarımı, prototip oluşturma, sunma ve mobil uygulama tasarım hizmetlerimizle marka değerinizi yükselterek hedef kitlenizin ilgisini çekiyoruz.

iOS Uygulama Tasarımı

Tasarım stratejisi ve en son teknolojilerle, her boyuttaki ekrana uyum sağlayan iOS uygulamanızı tasarlıyoruz. Ayrıca, iOS uygulama tasarımlarımız, rakiplerinizi geride bırakmanıza yardımcı olacaktır.

Android Uygulama Tasarımı

Android uygulamaları için çekici tasarımlar ile markanızı zirveye taşıyabilirsiniz.. Ekibimizle mobil uygulama geliştirme hizmetlerimizle iş gereksinimlerinizi gideriyoruz.

Hybrid Uygulama Tasarımı

Hybrid mobil uygulama tasarımlarımızla, mobil uygulamanız kullanıcı deneyimini engellemeden herhangi bir cihazda sorunsuz bir şekilde çalışan tasarımlar sunuyoruz.

Uygulama Yeniden Tasarımı

Mevcut mobil uygulama arayüzünüzden memnun değil misiniz? Deneyimli ekip arkadaşlarımız ile birlikte uygulamanızı kullanıcı dostu tasarımlarla yeniliyoruz.

Sosyal Medya Uygulama Tasarımı

İşletmeniz için sosyal medyanın avantajlarından yararlanırken, farklı platformlardaki kullanıcılar için sosyal ağ uygulamaları yürütüyoruz.

6 Adımda Mobil Uygulama Arayüzü Tasarımı

Araştırma

Akış şeması (Flowchart)

Digital Branding

Wireframing

UI Kiti ve Arayüz Detaylarının Tasarımı

Prototip / Kullanıcı Deneyimi

Mobil

Uygulama

Tasarımı

Günümüzde akıllı telefon kullanım oranı arttığı için mobil uygulama kullanım ihtiyacı da artmaktadır. Bu yüzden firmalar web site yapımının yanı sıra kullanıcı kitlesine daha fazla ulaşmak için mobil uygulama tasarımı da yaptırmaktadır. Mobil uygulamanın görsel tarafı mobil uygulama tasarımı olmaktadır

Cihaz uyumu , kullanım kolaylığı , sade ve basit arayüz , detaylı navigasyon tasarımı , kullanıcı hesap girişi , Tercihe göre listeleme olmak üzere bir mobil uygulama tasarımında bulunması gereken özelliklerdir.

İletişime Geçin

+90 507 505 36 85

softsosyalmedya@gmail.com
Copyright 2022 Soft Media