Skip to content Skip to footer

Sosyal Medya Tasarımı

Hemen her gün takipte zorlanılabilecek kadar yeni bir reklam anlayışı gelmektedir. Günümüzde dijital ortam, sosyal medya iletişim bakımından en kullanışlı alandır. Çoğu marka satışlarını hızlandırmak, ürün tanıtımlarını yapmak amacı ile ilk olarak sosyal medya mecralarında rol oynarlar. Gelişmeler doğrultusunda grafik tasarımın alanları çok genişlemiş ve artık eş değer alanların alt kategori olmaktan çıktığını görmekteyiz. Dijital tasarımda bu alanlardan birisidir. İleride sektörlerde dijital tasarımcı, sosyal medya tasarımcısı ilanları da görebileceğiz.

Sosyal medya tasarımı hizmeti en çok ihtiyaç duyulan tanıtım ve pazarlama hizmetidir. İnternetin hayatımızın merkezine girmesiyle hayatımızdaki her sıradan işlem internet üzerinden yapılır hale gelmiştir. Akıllı telefonlar ile daha da etkili ve hızlı olan işlemler için internet en büyük kolaylık olmuştur. Sosyal medya platformları en çok kullanılan uygulamalardır.

 

Sosyal medya tasarımı hizmeti herkesin ihtiyaç duyduğu medya hizmetidir. Sosyal medya uzmanları tarafından yapılmaktadır. Sosyal medya platformlarına uygun içeriklerin ve gönderi özelliklerinin belirlenmesi hizmetidir. En kolay erişim kaynağı olan bu uygulamalar reklam tanıtım işlemleri için ekonomik çözümdür. Ürün satışından, tanıtıma kadar pek çok işlem yapılmaktadır. Firmaların, markaların sosyal medya hesapları oldukça önemlidir.

Web sitenizi biz hazırlar isek tüm müşterilerimize yapmış olduğumuz gibi Facebook hesabı alımı, şirket veya kuruluş sayfası alımı, Facebook sayfanızın kapak tasarımlarının yapılması, ilk haberlerin Facebook’ta paylaşılması hizmetlerini ek bir bedel ödemeden yapıyoruz. İçeriğinizin belli kısımlarını Facebook’ta otomatik olarak yayınlamak isterseniz sunucunuza SSL kurup Facebook’ta otomatik olarak yayınlanmasını sağlıyoruz. Web sitenize paylaş beğen butonları ve beğenenler kutusu, yorumlarınız için Facebok yorum seçeneği de ekliyoruz. Ayrıca Facebook’ta paylaşacağınız her içerik için görsel tasarım hizmeti de vermekteyiz. Facebook sayfanızın yönetimini küçük ipuçları ve kısa bir eğitim ardından sizlere teslim ediyoruz.

 

Web siteninizi biz hazırlar isek; Instagram hesabı alımı, ilk profil resmi yükleme, ilk gönderilerinizin Instagram’da paylaşılması hizmetlerini ek bir bedel ödemeden yapıyoruz.  İsterseniz web sitenize son instagram akışınızı yerleştiriyoruz. Instagram sayfanızın yönetimini küçük ipuçları ve kısa bir eğitim ardından sizlere teslim ediyoruz. Ayrıca Instagram’da paylaşacağınız her içerik için görsel tasarım hizmeti vermekteyiz.

Tüm tecrübemizle sosyal medyada en iyi nasıl olacağınızı planlıyoruz...

Video içerikleriniz var ise bu içeriklerinizi yayınlamanız gereken en büyük iki mecra Youtube ve Vimeo. Bu sitelerde videolarınızı ücretsiz olarak barındırma imkanına sahipsiniz. Hesabınızın alımı videolarınızın yüklenmesi kanal ve oynatma listelerinin hazırlanması, kapak resimleri, web sitenizde yeniden paylaşımı kategorilendirilmesi, videolarınızın bu sitelerin araçlarını kullanarak iyileştirilmesi gibi bir çok hizmet vermekteyiz. Youtube ve Vimeo’yu kurumsal olarak kullanmanız için bu sitelere belli bir ödeme yapmalısınız. Bu işlemlerin takibini de yapmaktayız. Ayrıca özel olarak ilgilendiğiniz ve bulunmak istediğini diğer sosyal mecralar içinde aynı hizmetleri vermekteyiz.

 

Web siteninizi biz hazırlar isek; Twitter hesabı alımı, Twitter sayfanızın kapak arkaplan vb. tasarımlarının yapılması, ilk haberlerin Twitter’da paylaşılması hizmetlerini ek bir bedel ödemeden yapıyoruz. Haber başlıklarınızın otomatik olarak Twitter’da yayınlanmasını isterseniz sunucunuza ilgili modülleri kurup otomatik twit olarak atılmasını sağlıyoruz. Web sitenize son twitlerinizin akışını ve twit karları yerleştiriyoruz. Twitter sayfanızın yönetimini küçük ipuçları ve kısa bir eğitim ardından sizlere teslim ediyoruz. Ayrıca Twitter’da paylaşacağınız her içerik için görsel tasarım hizmeti de vermekteyiz.

Sosyal medya hesaplarınızda paylaşmış olduğunuz görsellerin tasarımıdır. Dikkat çekmesi , doğru mesajı vermesi ve doğru konumlandırılması anlamına gelmektedir.

Ülkemizde yaklaşık 44 Milyon kullanıcı sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Yani rekabet ortamının artık sosyal medya olduğunu kabul etmeli ve rakiplere karşı sosyal medyayı iddialı bir şekilde kullanmak için sosyal medya tasarımı önemlidir.

İletişime Geçin

+90 507 505 36 85

softsosyalmedya@gmail.com
Copyright 2022 Soft Media